Yoles

De Yole is een heel modern ontwerp met een rechte boeg en een open spiegel. Omdat dit model breder is zij zeer stabiel en de boot is onzinkbaar. Wel zijn de Yoles wat zwaarder en voor het vervoer is een trailer niet nodig maar misschien wel makkelijker. De “riggers”zijn in klapbaar om makkelijk langszij te kunnen liggen. Deze kunnen ook in een verlengde uitvoering geleverd worden voor 3 mtr. lange riemen. Tevens kan er voor extra berging een waterdicht schot aangebracht worden met een inspectie luik. Alle Yoles kunnen door 1 of 2 personen geroeid worden en zeer geschikt voor open vaarwater. Maximum gewicht voor roeiers is 200 kg.


Roeien met een Yoles-Virus Roeiboot > Youtube

Yole Club
Gemaakt  van onverwoestbaar polyethyleen en uitgevoerd met “ Sliding seat”

Lengte 4,60 mtr.
Breedte 1,05 mtr.
Gewicht 70 kg.
Materiaal Polyethyleen

 

Yole Class
Gemaakt van vacuüm injectie polyester en uitgevoerd met “Sliding seat”. Klassieke uitstraling door houten stootlijst en kuipbekleding.

Lengte 4,70 mtr.
Breedte 1,10 mtr.
Gewicht 50 kg.
Materiaal Polyester

 

Yole Custom
De naam zegt het al. Deze boot kan naar keuze gebouwd worden in verschillende kleuren en combinaties, gelakte houten “Martinoli”racing zitting met dubbel rolmechanisme op zwarte aluminium rail die zeer stil is. Houten stootlijst en kuip bekleding.

Lengte 4,70 mtr.
Breedte 1,10 mtr.
Gewicht 50 kg.
Materiaal Polyester