Over ons

Focus Sails & Sailing is een onderneming, gespecialiseerd in de verkoop en bemiddeling van klassieke en modern gelijnde schepen die opvallen door hun fraaie lijn en uitstraling.
Dit kunnen zowel zeil, motor of roeiboten zijn. Belangrijk criterium is dat het ontwerp klopt en de voorkeur gaat uit naar klassiek ogende schepen.

Voorbeeld hiervan is de door ons zelf ontwikkelde Focus 800 DS en een motorschip dat in eigen beheer is getekend. Deze schepen worden in samenwerking met specialisten gebouwd waarbij wij zelf de regie houden. Gevestigd in Sneek op Watersport Boulevard “het Ges” hebben wij de beschikking over een modern pand met ruime parkeer gelegenheid, ligplaatsen en een eigen kraan tot 1 ton.

Focus Fitness
Onder deze naam willen wij de recreatieve roeisport gaan bedienen. Met de verkoop van zeer fraaie Skiff’s, Yoles en Wherry’s hopen wij binnenkort te kunnen starten.

Zeilmakerij en Tuigerij
Reparatie aan zeilen, tenten en tuigages kunnen wij zelf uitvoeren en voor overige werkzaamheden zoals, hout,motoren of elektrisch kunnen wij onze collega’s inzetten.

Wilt u meer weten over Focus Sails & Sailing of Zeilmakerij & Tuigerij Niek Goes, neem contact op of kom langs…

Focus Sails & Sailing
Hendrik Bulthuissweg 3
8606 KB Sneek